Gebouweigenaar /
Vereniging Van Eigenaren (VVE)

Stel u bent bestuurslid VVE en vraagt zich af of de energierekening voor de centraal gestookte gasketel goedkoper kan. De ketel staat op het punt vervangen te worden of er dient groot onderhoud uitgevoerd te worden. Een duurzame houtkachel is de oplossing!
Het zorgt zowel voor besparing in de energielasten als voor gegarandeerde stabiele lage energieprijzen. En niet geheel onbelangrijk; het is ook nog eens milieuverantwoord.

Interesse gewekt?

Bel ons!

Woningbouwvereniging

Energielasten vormen een steeds groter deel van de maandelijkse woonlasten voor de huurder. Soms zelfs hoger dan de huur. U wilt de lasten zelf onder controle houden ter aantrekkelijkheid van de verhuur, maar ook om mutaties en betalingsproblemen te voorkomen. Daarnaast creëert u met duurzaamheid maatschappelijke betrokkenheid in een stabiele huuromgeving.

Hoe maakt u beheer beheersbaar?

Bel Ecomass!

Belegger

Courantheid van vastgoed wordt bepaald door de contracten met huurders.  Bij een mutatiemoment kan de huurder besluiten vanwege milieuoverwegingen op zoek te gaan naar duurzaam vastgoed. Uw pand verliest dan concurrentiepositie aan nieuw ontwikkelde, duurzame panden. Door bestaande energiesystemen te verduurzamen, maakt u het vastgoed weer aantrekkelijk voor zowel huidige als potentiële huurders.

Heeft uw rendement een impuls nodig?

Zoek contact met ons!

Ontwikkelaar

Stel u bent ontwikkelaar en u wilt een potentiële huurder verleiden tot het ontwikkelen van een duurzaam kantoor. Of u bent woningontwikkelaar en u wilt de door de gemeente uitgeschreven tender winnen. U bent op zoek naar een specialist die de mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid in kaart brengt.

Heeft u zelf deze kennis in huis?

Wij wel!


Overheid

Gemeentes hebben zich tot doel gesteld om binnen een aantal jaren klimaatneutraal te zijn. Maar wat is de huidige CO2-footprint? En hoe worden de klimaatdoelstellingen in de nieuw te ontwikkelen plannen verwerkt? Het lukt niet alleen met papieren bekertjes en met het verbod op printen van e-mailberichten. U zoekt ondersteuning in de energietransitie binnen uw gemeente.

Zit u op koers met uw CO2-reductie doelstelling?

Wij helpen u graag!

Overig

Herkent u zich niet in deze doelgroepen?

Wij helpen u graag!